Sport-spelmiddag Inclusief groep

8 november 2017

Woensdagmiddag 8 november was het weer zover. De jaarlijkse Sportmiddag bij Inclusief Groep. Zo’n 90 medewerkers verzamelden zich rond 13.00 uur bij Sporthal Feithenhof in Nunspeet om met elkaar te gaan sporten. Dit jaar stond de middag geheel in het teken van Oudhollandse Spelen.  

De middag werd officieel geopend met het Wilhelmus en het doorknippen van het lint door Marian Gerrits, medewerker van de afdeling Verpakken & Montage in Nunspeet. Na een warming-up op de muziek van “Heb je even voor mij” van Frans Bauer, gingen de Spelen van start.

 

Oudhollandse Spelen

De deelnemers moesten tegen elkaar verschillende onderdelen afleggen die bestonden uit: spijkerpoepen, blindemannetje, kegelen, in de roos schieten en nog veel meer. Als afsluiter werd een gezamenlijk estafettespel gespeeld.

Winnaars

Zoals bij alle Spelen, kan er maar één de winnaar zijn en dat was dit jaar het 5e team van Verpakken & Montage. Zij zijn de trotse eigenaar geworden van de grote wisselbeker. De tweede plaats werd behaald door het team van Groen en de derde plaats door een afdeling van Elektromontage uit Ermelo. Alle deelnemers hebben hard gestreden, maar vooral veel plezier gehad en dat is waar het natuurlijk vooral om gaat.

Vitaliteit

Elk jaar organiseert Inclusief Groep in het kader van vitaliteit een sportmiddag. Dit jaar hadden 12 teams van verschillende afdelingen en kantoor zich opgegeven. Vitaliteit van medewerkers is een onderwerp wat al vele jaren aandacht heeft binnen Inclusief Groep. Zo hebben we gezonde snacks in ons bedrijfsrestaurant en stimuleren we dat medewerkers sporten en met de fiets naar het werk komen, door een Bedrijfsfitnessplan en een Fietsplan aan te bieden. Ook liggen er gezonde recepten in ons bedrijfsrestaurant die medewerkers mee kunnen nemen. Bron: inclusief groep

1 bezoekers online
0 gasten, 1 bots, 0 leden