Jesse fietst zijn eigen toer de dellen

19 juni 2021

Jesse Mulder heeft op zaterdag 19 juni met zijn vader zijn “eigen” Toer de Dellen gefietst. Helaas kon de allerlaatste editie van dit prachtige evenement vorig jaar niet doorgaan. Maar Jesse besloot ongetraind 4 maal het rondje van zo’n 29 km te fietsen.

Zoals elk jaar gekleed in zijn oranje shirt met daarop de namen van de kinderen met wie hij tegelijk in het ziekenhuis lag, maar die er niet meer zijn. Stapte hij om 8.30u met zijn vader op de wielrenfiets en vertrokken ze voor de uitdaging. Henk Tablois van LOCO mediagroep interviewde hen en maakte een videoreportage. Na twee rondes werd er thuis geluncht en had moeder voor een broodje hamburger gezorgd. Net als in de Dellen tijdens de “echte” toer. Ook op de landelijke Radio werd er aandacht aan besteed, onderweg kreeg Jesse, Rob Jansen van 3FM aan de lijn. Corrine en Bennie uit Dedemsvaart waren in Oldebroek ter aanmoediging, zij verloren 10 jaar geleden hun 13 jarige dochter Debora.

Na iedere ronde werd er thuis enthousiast op hen gewacht, door opa en oma, de buren en andere belangstellenden. Jettie Kamphof nam de cheque met het prachtige bedrag van € 11.250,00 euro in ontvangst bestemd voor KIKA. Inmiddels heeft Jesse een totaal bedrag van € 56.000,00 euro bij elkaar gefietst voor KIKA.. en zo’n €120.000,00 euro aan mobieltjes ingezameld voor Stichting Opkikker..
Jesse gaf na afloop te kennen dat de laatste ronde pittig was zijn benen waren flink verzuurd.

3 bezoekers online
0 gasten, 3 bots, 0 leden