Boerenmarkt Doornspijk

5 augustus 2015

Oranjevereniging Moed & Vertrouwen (organisatie van de markt) kijkt terug, wat begon als een regenachtige dag eindigde in prachtig weer met een erg druk bezochte markt. Resultaat dat het parkeerweiland VOL was. Dit is niet heel vaak voorgekomen. Het bestuur is hier erg blij mee. Ook de vergrote markt en geïntegreerde kleedjesmarkt werden goed ontvangen. Helaas is het kinderplein letterlijk in het water gevallen. Het springkussen kon pas in de loop van de middag opgezet worden en het spellenparcours ook. Volgend jaar krijgt dit een vervolg.

Deze dag kende twee heugelijke feiten. Dhr. Marten Beelen is door dhr. R. van der Linden bestuurslid van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen gehuldigd met de bronzen legpenning met bijbehorende oorkonde en speld. Dit vanwege het feit dat hij 25 jaar bestuurslid is van de Oranjevereniging.

Mevrouw F. Pas – Opperman uit Apeldoorn stond dit jaar voor de 25e keer op de boerenmarkt in Doornspijk. Ze verkoopt in Doornspijk al 25 jaar zelfgemaakte sieraden en poppenkleertjes. Ze heeft nooit verzuimd om te komen en is altijd in traditionele klederdracht aanwezig. Zij was nu niet in klederdracht vanwege het slechte weer.

5 bezoekers online
1 gasten, 4 bots, 0 leden