ATB Tour tocht door Oldebroek e.o.

28 december 2022

Actiedag voor Still en Matchis groot succes!

Op woensdag 28 december 2022 vond een sportieve én gezellige actiedag plaats, waarvan de opbrengst naar Stichting Still en Stichting Matchis gaat.

Stichting Still biedt professionele fotoreportages aan, aan families die afscheid moeten nemen van hun kindje. Met veel zorg en liefde leggen zij de meest dierbare herinneringen vast.

Voor patiënten met leukemie is het krijgen van donor-stamcellen vaak de enige kans op genezing. Stichting Matchis zoekt, als er geen familiedonor is, een geschikte donor voor de patiënt.

De organisatie van deze actiedag was in handen van Familie Visch en Familie van de Streek, geholpen door familie, vrienden en vele sponsoren. Beide families kwamen in aanraking met de genoemde stichtingen. Ze ondervonden zelf hoeveel impact het werk van de stichtingen kan hebben en daarom besloten zij hun krachten te bundelen en een mooie actiedag op poten te zetten.

De actiedag startte met een sportieve ATB-toertocht in Oldebroek en omgeving. Het druilerige weer mocht de pret niet drukken, vele fietsers namen deel aan deze mooie tocht. Onderweg en bij terugkomst op de locatie, werd een ieder voorzien van een versnapering.

In de middag kreeg de actiedag haar vervolg met een gezellig samenzijn. De feesttent zat al gauw vol en een ieder genoot van een hapje en een drankje. Ook vond er een verloting plaats, waarbij prachtige prijzen uit te delen waren.

De organisatie bedankt alle sportieve deelnemers, middaggasten, hulp vanuit familie- en vriendenkring en de vele sponsoren.

De actiedag werd een groot succes, want de totale opbrengt is maar liefst € 4520,00!

Dat betekent dat zowel Stichting Still als Stichting Matchis een donatie van € 2260,00 krijgen.

Een prachtige opbrengt waarmee deze stichtingen hun werk kunnen voortzetten en zo van groot belang kunnen zijn voor gezinnen die dat zo nodig hebben.

Bent u benieuwd geworden naar deze stichtingen? Wilt u alsnog doneren óf u aanmelden als stamceldonor? Neem gauw een kijkje op de websites:

www.stichitngstill.nl

www.matchis.nl

1 bezoekers online
0 gasten, 1 bots, 0 leden